Bedrijven & Bureaus

Hoe snel is mijn link live?

  1. Bij linkbuilding-abonnementen worden de eerste links meestal al binnen 2 weken geplaatst.
  2. Bij het direct kopen van een link via onze shop, wordt de link meestal binnen 1 week geplaatst.

Ik weet niet precies wat ik nodig heb?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) en zeker ook het onderdeel linkbuilding is een vak apart geworden. We snappen heel goed dat niet iedereen weet wat wijsheid is. Neem contact met ons op en we leggen je een en ander graag uit.

Zijn de links permanent?

De links zijn permanent tenzij anders afgesproken. Met permanent wordt bedoeld zo lang de website van de desbetreffende partij live is. Omdat de websites niet van onszelf zijn kunnen we niet garanderen dat die websites eeuwig live blijven.

Tot hoeveel websites hebben jullie toegang?

Wij hebben op dit moment (mei 2019) toegang tot ruim 8.000 websites en directories.

Zijn de links ‘do’-follow?

Uiteraard! Tenzij je bij je aanvraag of in overleg met ons specifiek een 'no-follow' link wilt.

Wat zijn de eisen aan een artikel?

Als je zelf een artikel aanlevert verwachten we een artikel van minimaal 500 woorden in goed Nederlands. De content moet ook uniek zijn, we zullen dit onder andere controleren m.b.v. CopyScape.

Er zijn maximaal 2 uitgaande links toegestaan en het artikel moet voorzien zijn van een rechtenvrije foto van minimaal 1600 pixels breed. Indien wij te maken krijgen met copyright issues rondom aangeleverde tekst zullen deze kosten verhaald worden op diegene die het artikel aangeleverd heeft.

Hoe bestel ik?

Ga naar de webshop en kies de website waarop je je artikel geplaatst wilt zien. upload je artikel (als je niet wilt dat wij de tekst schrijven) en je rechtenvrije afbeelding(en).

In de bestelnotitie tijdens het afrekenproces kun je je gewenste anchor tekst en link opgeven. Na betaling plaatsen we je artikel z.s.m.

Bloggers

Wat zijn de eisen aan een artikel?

Het artikel moet minimaal 1 jaar blijven staan op het domein waarmee je je aangemeld hebt. We werken uitsluitend met do-follow links, tenzij anders aangegeven. Daarnaast moet het artikel minimaal 400 woorden bevatten. Voor de rest gaan we er vanuit dat jij je lezers beter kent dan wij ...

Hoeveel krijg ik voor een artikel betaald?

Dat is afhankelijk van diverse factoren zoals:

  • Domein autoriteit
  • Trust & Citation Flow
  • Het aan bezoekers en pageviews op je website

Je kunt bij het aanmelden zelf een prijsvoorstel doen. En maak je geen zorgen we snappen als geen ander dat je niet in 10 minuten een uniek artikel hebt geschreven.

Daarnaast is er voor sommige thema's zoals mama / beauty / fashion vaak