Geld verdienen met je blog is mogelijk bij ReachUm. Wij zoeken publishers en bloggers die artikelen kunnen schrijven tegen een vergoeding. Inschrijven is gratis en vrijblijvend. Hoe dat allemaal werkt? Lees even verder.

Samenwerken met bloggers

ReachUm is gespecialiseerd in linkbuilding. Dit houdt in dat we voor onze opdrachtgevers op zoek gaan naar online plekken waar deze zijn websitelink kwijt kan. En die online plek, die heb jij, als publisher/blogger!

We werken dus voortdurend samen met bloggers en publishers voor het creëren van unieke content waarin onze klant zijn link kan plaatsen. Maar voor niks gaat de zon op natuurlijk. Wij begrijpen als geen ander dat het schrijven en onderhouden van een blog of online magazine tijd kost. We bieden je dan ook een vergoeding voor het schrijven van blogs.

Ben je al overtuigd en klaar om geld te verdienen met je blog? Schrijf je hier in.

Hoeveel geld kun je verdienen met je blog?

Als je je bij ReachUm inschrijft als blogger, kun je zelf aangeven wat je prijs is voor het schrijven van een artikel. Let op: wij zijn een linkbuilding bureau en vooral geïntereseerd in artikelen waarin we links kunnen plaatsen. Voor onze klanten is jouw invloed als influencer dus niet van belang, het gaat vaak puur alleen om de verwijzing in je blogartikel.

De waarde van je link (en dus het bedrag wat je kunt vragen) hangt af van de waarde van jouw domein. Deze waarde wordt gebaseerd op je Domein Autoriteit, spamscore, trust flow en citation flow.

Heb je blog over een populair onderwerp (bijvoorbeeld mama of reizen) en een Domein Autoriteit van rond de 20 (wat niet heel hoog is), dan is een link op jouw blog niet heel sterk. En dus zullen onze opdrachtgevers daar minder budget voor over hebben. Dat wil niet zeggen dat je geen geld kunt verdienen met je blog!

Een do-follow link in een nicheblog met een hoge Domein Autoriteit is voor onze klanten (mits het onderwerp aansluit) echter vaak interessanter.

Houd hier rekening mee bij het aangeven van jouw vraagprijs voor een blogartikel.

Waarom betaald bloggen via ReachUm?

  • Profiteer van ons grote netwerk
  • Geen pitches
  • Prijsafspraken, nooit meer onderhandelen
  • 1876 artikelen geplaatst in 2018
  • Snelle betaling (maximaal 2 weken na facturatie)