Webcopy controleren met een refurbished iphone en ipad

Mensen surfen al lang niet meer alleen vanachter de computer. Steeds meer gebruiken mensen verschillende devices, zoals een smartphone of tablet, om op het web te surfen. Dit gebruik van verschillende devices vraagt om een website met een responsief design. Zodat de website zich automatisch aanpast aan het devices waarop het te zien is. Dit zorgt er niet alleen voor dat je website erop elk device mooi uitziet, maar ook voor een goede gebruikerservaring en betere SEO resultaten. Vooral dit laatste is de afgelopen tijd steeds belangrijker geworden, nu Google websites indexeert via het principe mobile firts. In dit blog leggen we het belang van een responsief website uit, hoe je webcopy kunt controleren op een refurbished iphone en ipad en geven we enkele praktische tips waar je op moet letten.

Het belang van een responsieve website

De manier waarop mensen zoeken naar informatie is veranderd. Waar we vroeger voornamelijk achter de laptop of computer kropen om online te surfen, zien we nu andere devices opkomen. Denk bijvoorbeeld aan de smartphone, de tablet en tegenwoordig zelfs de smartwatch. Al deze devices vragen om een andere vertoning van jouw website. Wat mooi is op een laptop, kan heel lelijk zijn op een smartphone. Hierdoor zijn de responsieve websites ontstaan. Deze websites passen zich automatisch aan, aan het devices waarop ze te zien zijn. Dit vergroot vooral het surfplezier op de website van je bezoeker. Maar ook Google wordt er vrolijk van en het kan je helpen bij je rankings in de zoekmachine. Het is dan ook belangrijk om je website te optimaliseren voor de verschillende devices en dit bijvoorbeeld ook op een refurbished iphone en ipad te controleren.

Refurbished iphone en ipad om webcopy te controleren

Niets zo vervelend dat de tekst van de website niet goed wordt weergegeven op een smartphone. Moet je als lezer de hele tijd de pagina verschuiven om alsnog te lezen wat er staat. Ons advies? Schaf een refurbished iphone en ipad aan, waarmee je continue kunt blijven controleren hoe je website eruit ziet als je deze aanpast. Ons favoriete model is de refurbished Apple iPhone 8 plus. Deze smartphone heeft namelijk een scherm dat vergelijkbaar is met eerdere en latere versies van de iPhone, maar ook van andere merken. Waarom zou je het ook op deze devices controleren? Het kan zijn dat jouw aanpassingen er op de laptop geweldig uitzien, maar dat het op de smartphone niet goed is uitgelijnd.

Nu bieden verschillende Content Management Systemen wel de mogelijkheid om vanachter je laptop je webcopy op de verschillende devices te controleren. Toch is het verstandig om je website op een echt device te bekijken. Het kan nog wel eens voorkomen dat het CMS ernaast zit qua weergave. Daarnaast heeft het aanschaffen van een refurbished iphone en ipad nog andere zakelijke voordelen. Ze zijn goedkoop in aanschaf, krijgen standaard 2 jaar garantie mee en je kunt de BTW terugvragen.

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *