Is betaald bloggen ook jouw droom? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou! ReachUm wil het netwerk graag uitbreiden met bloggers en publishers die tegen betaling artikelen met do-follow links willen schrijven. Lees even verder hoe het werkt.

Wat zoeken we?

Wij zijn op zoek naar bloggers en publishers met een sterk domein. Jouw invloed als influencer is voor onze klanten vaak van ondergeschikt belang. Wij hechten daarom meer waarde aan Domein Autoriteit dan aan het aantal volgers op Instagram, en Trust Flow is belangrijker dan engagement.

Hoe komt dat? ReachUm is gespecialiseerd in SEO en linkbuilding. Wij gaan voor onze klanten op zoek naar plekken waar we links voor hun website kunnen plaatsen, om zo hun positie in Google te verbeteren of te versterken.

Een verwijzende link van een sterk domein heeft voor onze klanten meer waarde dan een do-follow link van een website met een lage domeinwaarde. Simpelweg omdat een link vanaf een website met een hoge Domein Autoriteit meer bijdraagt aan de prestaties van de website van onze opdrachtgevers.

Ben je enthousiast en wil je betaald bloggen? Schrijf je hier in.

Hoe hoog is de vergoeding?

Uiteraard bieden we een vergoeding voor het schrijven van een blog met link. Betaald bloggen via ReachUm is eenvoudig omdat je niet hoeft te pitchen. Bij het inschrijven als publisher kun je aangeven wat volgens jou een redelijk bedrag is voor een artikel op jouw domein. Houd bij het invullen van je vraagprijs rekening met het bovenstaande: de prestaties van je domein zijn voor ons van groter belang dan jouw invloed als influencer.

Hier kun je je domein metrics vinden:

Betaald bloggen via ReachUm

Geld verdienen met je blog via ReachUm is gemakkelijk:

  • Profiteer van ons grote netwerk
  • Geen pitches
  • Prijsafspraken, nooit meer onderhandelen
  • 1789 artikelen geplaatst in 2017
  • Snelle betaling (maximaal 2 weken na facturatie)

Heb jij een niche blog en/of een domein met een hoge autoriteit en wil je betaald bloggen, meld je dan aan als publisher bij ReachUm!