Backlinks zijn een van de belangrijkste factoren om een sterke positie in Google te verkrijgen en te behouden. Links naar je website kunnen op een natuurlijke manier ontstaan, maar wil je niets aan het toeval overlaten en nú je zoekmachine-resultaten verbeteren? Dan kun je veilige backlinks kopen.

Waarom linkbuilding voor SEO

Google gebruikt links om het web te crawlen. Hoe meer backlinks naar jouw website verwijzen, hoe meer signalen Google krijgt dat jouw content waardevol is. Met als resultaat dat de zoekmachine je site hoger in de resultaten zal plaatsen. Wil je serieus met zoekmachine-optimalisatie (SEO) aan de slag, dan is linkbuilden daar een onderdeel van.

Direct meer weten of een aanvraag doen? Klik hier voor contact.

Is backlinks kopen veilig

Zoekmachine-optimalisatie en linkbuilden hebben een lichtelijk schimmige reputatie gekregen zo merken wij bij onze klanten. Dat komt omdat er bedrijven genoeg waren of zijn die zich met ‘black hat seo’ bezighouden: op een oneerlijke manier de zoekresultaten manipuleren.

ReachUm houdt zich ver van dat soort praktijken. Wij bouwen links op een veilige manier (ook wel ‘white hat seo’ of ‘white hat linkbuilding’ genoemd) door samenwerkingen met bloggers en publishers.

Linkbuilding door influencer marketing

Door met bloggers en publishers te werken, weten we dat de domeinen legitiem zijn en dat er unieke content geplaatst wordt. In principe kan iedere blogger of publisher kan zich bij ons inschrijven. Hoe zorgen we dan toch voor kwalitatieve backlinks voor onze opdrachtgevers?

Wij beoordelen de waarde van de domeinen van de publishers via verschillende domein metrics. Zo bepalen we de domein autoriteit, trust flow en citation flow. Alleen als deze goed genoeg zijn om een sterke link voor onze opdrachtgevers te maken, gaan we een samenwerking aan.

Hoe werkt backlinks kopen

Eigenlijk is het heel simpel. Laat ons weten wat je website is en op welke zoekwoorden je (beter) gevonden wilt worden en we maken een voorstel voor je. We doen altijd eerst een backlinkcheck om te voorkomen dat er dubbele links ontstaan. Ook voeren we een korte SEO scan en een zoekwoordanalyse uit, bij wijze van nulmeting. We willen je graag helpen met het verbeteren van je positie in Google en gaan voor resultaat. Dat maken we dus graag meetbaar!

Heb je backlinks of meer exposure nodig? Neem contact op!